Portfolio Category: Publikasjoner

INTERKULTUR: Inn i rytmikken-rapport

PROSJEKTRAPPORT Prosjektledelse for evalueringsseminar og rapport for det treårige prosjektet Inn i rytmikken gjennomført ved skoler i Drammen kommune. Ellen Stokland var ansatt som rådgiver ved kompetansesenteret Interkultur og har gjort research, samlet inn materiale, skrevet rapporten og sørget for design og bilder.
Les mer

MANGFOLDSÅRET 2008: Rapport

SLUTTRAPPORT: Mangfoldsåret 2008 skulle fremme kulturelt mangfold i norsk kulturliv. Ellen Stokland var en av tre ansatte ved Kirke- og kulturdepartementets sekretariat for Mangfoldsåret, som ble ledet av Bente Guro Møller. Stokland hadde prosjektansvar for Mangfoldsårets sluttrapport og sto for innhenting av omtale av prosjekter, foto, redigering og ferdigstilling, inkludert samarbeid med designer.
Les mer

MiRA-magasinet: nr. 1-2/2009

REDAKSJONELL PRODUKSJON: Prosjektledelse med redaksjonelt ansvar og journalistisk arbeid. 18 av 34 artikler signert Ellen Stokland «MiRA-Senteret 20 år og MiRA-Magasinet 15 år» I dette dobbeltnummeret på 92 sider kan du bl.a. lese om MiRA-Senterets feiring av kvinnekampen gjennom 20 år i Norge, MiRA-Magasinets 15-årsjubuleum og Fakhra Salimis tildeling av X-plosiv hederspris. Dette er også MiRA-Magasinets…
Les mer