JOURNALIST

Ellen Stokland har vært frilansjournalist og skribent så lenge hun kan huske, og leverer gjerne bilder sammen med sitt journalistiske arbeid.

Comunicando elsker å fortelle viktige historier og formidle gode fortellinger. Vi drives av nysgjerrighet og kunnskapstørst, tror på det skrevne ord og bruker all vår kunstneriske og kreative kraft når vi har noe på hjertet. Vi skriver gjerne om så vidt forskjellige temaer som bytutvikling, forskning, menneskerettigheter, reiser, internasjonale kunstnervirker, Brasil og vår flerkulturelle samtid – og det gjerne i kombinasjon med gode bilder og design.

Vi kan vise til en bred portofolio av featurejournalistikk, portrettintervjuer, nyhetsartikler, kommentarer, nettkommunikasjon og rapporter og bistår deg gjerne med vår journalistiske teft, kommunikative råd og annen tekstproduksjon og -redigering. Vi kan også tilby språkvask, manusløft og redigering, samt produksjon av publikasjoner og presentasjoner.

Foto til reportasjen
Comunicando leverer som regel egne bilder til journalistisk arbeid og andre publikasjoner. Vi er opptatt av samspillet mellom tekst og bilde, så vel i reportasjer som på nettsider eller i rapporter. Vi leverer også foto med temaer som  internasjonal kultur og naturopplevelser, særlig fra Brasil.

Ta kontakt og spør oss om journalistikk

Navn (påkrevd)

E-post (påkrevd)

Emne

Melding