Tjenester

I Comunicando er det interkulturell kommunikasjon og flerkulturelle samfunn som gjelder. Vi digger global kompleksitet og lokalt mangfold – og alle nyansene derimellom. Vi utfordrer kommunikative grenser og oppfordrer mennesker fra forskjellige verdener til å møtes. Fordi vi tror på energien i menneskets nysgjerrighet og livskraften i glede. Derfor jobber vi bredt, med språk, med ord, med historier, med bilder, kunst og kultur.

Comunicando tilbyr følgende tjenester:

TOLK

Profesjonell tolking mellom portugisisk, engelsk, spansk og norsk. Vi tilbyr statsautorisert tolk i portugisisk, og tolk med høgskoleutdanning i alle tolkespråk.

OVERSETTELSER

Vi tilbyr autorisert oversettelse fra portugisisk til norsk utført statsautorisert translatør. Ordinære oversettelser fra portugisisk, engelsk og spansk til norsk.

JOURNALIST

Vi tilbyr journalistisk arbeid, inkludert reportasjer, rapporter og artikler, mediearbeid, redigering og annen tekstutvikling – også i sosiale medier. Vi leverer bilder om ønskelig.

OSLO-GUIDE

Vi tilbyr guidede turer i Oslo-området med autorisert Oslo-guide som behersker engelsk, spansk og portugisisk i tillegg til norsk.

KULTURELT MANGFOLD & KULTUR FRA BRASIL

Flerkulturelle samfunn er vårt virkeområde og vi har lang erfaring med interkulturelle prosjekter innen offentlig og frivillig kunst- og kultur. Særlig kompetanse på brasiliansk kultur.

  • Les mer

PORTEFØLJE

Ta en titt på prosjekter vi har utført.